pijl

Wij hechten veel waarde aan de volgende zaken

Flexibel • Snelle levering • Maatwerk • Persoonlijk en klantvriendelijk

Kiljan las- en constructiebedrijf

Trappen

 

Buitentrappen

Ook onze buitentrappen kunnen gemaakt worden naar eigen ontwerp en afmetingwensen van de klant, maar wij kunnen het ook ter plekke komen inmeten. De verscheidenheid in te leveren trappen is ook hier weer groot. Materiaalkeuze, coating, kleur en vorm, er is van alles mogelijk.
Vluchttrappen, siertrappen, al naar gelang de omstandigheden gevraagd wordt. Bordessen, trapleuningen e.d. behoren vanzelfsprekend ook
tot de mogelijkheden.

Laat u vrijblijvend informeren over de beste keuze i.v.m. weersinvloeden, materiaalkenmerken en mogelijkheden


Binnentrappen

Onze trappen kunnen gemaakt worden naar eigen ontwerp en afmetingwensen van de klant, maar wij kunnen het ook ter plekke komen inmeten.

Er is een verscheidenheid in te leveren trappen, het kan van zeer eenvoudig tot zeer bewerkelijke siertrappen. Afhankelijk van waar de trap voor dienen moet, kan er naar een passend ontwerp gezocht worden. Trappen voor in een fabriek, schuur, openbare gelegenheden, kantoren, huizen, er zijn vele mogelijkheden. Vorm, materiaal, behandeling en kleur zijn aan te passen aan de omstandigheden.Bordessen, trapleuningen e.d. behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Kiljan las- en constructiebedrijf

kiljan-binnentrappen_1